TACO & THIRZA

TT Media is opgericht door Taco Koopmans en Thirza Hooykaas, twee filmmakers die sterk zijn in inhoud door hun journalistieke wortels, met oog voor beeld.

Het tweetal heeft jarenlang bij verschillende regionale en landelijke omroepen gewerkt. Daar hebben ze veel ervaring opgedaan, onder meer met het maken van nieuwsitems onder tijdsdruk en met zorg gemaakte mooie achtergrondreportages.

Nu gebruiken Taco en Thirza deze expertise om videoproducties te maken voor overheden, bedrijven, scholen en omroepen, van korte pitch tot informatiefilm of corporate brochure.
Hoge kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop.

Flexibel, in staat om snel te handelen en snel tot de kern van een onderwerp te komen. TT Media is een klein bedrijf met weinig overheadkosten, maar met alles in huis om een volledige productie te kunnen maken: filmen, monteren, voice-over teksten schrijven en inspreken.

Verder beschikken Taco en Thirza over een uitgebreid netwerk van vakmensen met specifieke apparatuur en vaardigheden, zoals een animator, drone-piloot of componist, zodat bij grotere producties eenvoudig kan worden opgeschaald.

TT Media, sterk in inhoud.

Het winnen van de NL award, de jaarlijkse onderscheiding voor het beste tv programma van de regionale omroepen, voor Beeldspraak was een mooie waardering. Thirza

Nadenken over inhoud en dat vertalen naar mooie beelden. Taco